Lapsikuvaus

Lapsikuvaus Studiossa 130 € Miljöössä 145 €

Hinta sisältää: 1 tunti kuvauksen, koevedokset kuvavalintaa varten  noin 30 otosta, 2 kpl valmiin 15 x 20cm valokuvanpaperille  sekä samasta kuvasta digikuva n. 1000 px. 

Haluttaessa voit tilata upeita kuvatuotteita laajasta valikoimastamme kuten valokuva-albumin, kankaalle tai metallille painetun taulut, t-paidan tms.

Lisätietoja hinnastostamme.  https://photostar.fi/kuvatuotteet-hinnasto/

Lapset kasvavat nopeasti vauvasta murrosikään. Monet ihmiset myös harmittelevat, ettei heillä ole studiokuvaa lapsuudesta, koska heidän vanhempansa eivät vieneet heitä valokuvausstudioon. Halutko ikuistaa hetken?

Studiokuvaussessio on koko perheelle muisto, jonka muistaa koko elämän.  Kuvauksen suunnittelun ottaen huomioon asiakkaan toiveet.

Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda lapsesi studiokuvaan sekä antaa hänelle mukava hetki kameroiden ja salamavalojen edessä tähtenä. Toteutamme kuvaustoiveenne ja luomme luovan muotokuvan, joka ikuista ja korostaa lapsesi persoonallisuutta. Lapset voivat olla kuvassa yksin, poseerata kameroiden edessä yhdessä vanhempiensa ja/tai isovanhempien kanssa.  

Hyvä muotokuva lapsista, vanhemmista ja isovanhemmista yhdessä on arvokas muisto, joka kuvastaa perheen rakkautta ja yhtenäisyyttä. 

Varaa kuvausaikasi nyt!

Varaa kuvausaikasi nyt!