Hääparipotretti kuvaus

Hääparipotretti studiossa 185 € miljöössä 240 €

Hinnan sisältää: 1-2 tunti kuvauksen, noin 60-70 ostosta  ja sähköiset koevedokset kuvavalintaa varten   nettigalleriamme, 2 kpl 15 x 20 cm valokuvapaperille sekä 5 käsiteltyä digitiedostoa kuvia vapaaseen käyttöön.

Haluttaessa voit tilata upeita kuvatuotteita laajasta valikoimastamme eri hinnaston mukaan.

Studion muotohääkuvauksen etuja ovat rauhallinen kuvausympäristö ja täydellinen valonhallinta.  Noin tunnin Hääkuvauksen hintaa sisältää suunnittelupalaverin jossa on mahdollinen että hääpari ja valokuvaaja tutustuvat toisiinsa ja te  voitte  jutella toiveistanne ja omista ideoista.

Kuvaussession aikana  kuvataan hääparia kasvot, puoli- ja  kokovartalokuvat  ja  pukukuvat on mahdollista kuvata. 

Meillä on erilaisia ​​taustavärejä, ja käytämme sitä, joka parhaiten auttaa korostamaan morsiamen mekon ja sulhanen puvun kauneutta.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi tai stressaantunut, sillä saat valokuvaajalta henkilökohtaista huomiota ja parhaiden asentojen oikean suuntauksen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Rakennamme valokuvan alusta loppuun. Halutessasi voimme myös koordinoida ja pyytää meikin, kampauksen ja stylistin ammattilaisen läsnäolon studioon.

Ennen  miljööhääkuvauksesta, pariskunta voi käydä lyhyen suunnittelupalaveri valokuvaajan kanssa – henkilökohtaisesti tai chatin kautta, jossa on mahdollisuus molemmilla tutustuvat toisiinsa ja suunnittelevat kuvauspaikan, tarkemmat aikataulut ja ideat kuvausta varten.Hääportrettisä sinun ei tarvitse olla huolissasi tai stressaantunut, sillä saat valokuvaajalta henkilökohtaista huomiota, ohjauksta ja parhaiden asentojen oikean suuntauksen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Rakennamme valokuvan alusta loppuun. Halutessasi voimme myös koordinoida ja pyytää meikin, kampauksen ja stylistin ammattilaisen läsnäolon studioon.Jokainen ihminen on eri maailma, ja jokaisella parilla on erilainen tarina kerrottavanaan olosuhteista riippuen. Jokainen vihkiminen on omaperäinen ja toistamaton tapahtuma. Se, mikä erottuu häistä ja erottaa häät toisista, on aitous, jolla pari ilmaisee rakkauttaan, kunnioitustaan ​​ja ylevää vuorovaikutusta. Juuri tätä valokuvaajan terävä silmä haluaa tarkkailla ja jatkaa sitä kauneuden nälkäisellä kamerallaan.

Varaa kuvausaikasi hääkuvauksen nyt!