Dokumentaarinen yrityskuvaus

Dokumentaarinen yrityskuvaus

Photostar Studio:n dokumentaarinen yrityskuvaus on monipuolinen valokuvaus, jossa yritys saa paljon toiminnallisia kuvia käytettäväksi mm. yrityksen sosiaalisissa medissakanavissa, blogissa,  omilla websivuilla ja lehti-ilmoituksissa. 

Kuvauspaketti sisältää suunnitelupalaverin, jossa kirjaamme ylös yrityksesi tarpeet ja kuvaustyyli ja sen, millaista viestiä halua rakentaa.

Otamme ammattitaidosta runsaasti otoksia  yrityksesi tiloissa.

Yleensä valokuvaaja voi huomaamattomasti paikantaa itsensä sopivaan paikkaan ja – keskeyttämättä työskentelyä – ikuistaa spontaanisti työntekijöiden luonnollisen rutiinin työvuorossa. 

Samantie voimme järjestää kaikista työntekijöistä yksittäin tai ryhmissä kuvia, joita voidaan käyttää henkilökohtaisiin yrityskorttiin.

Kuvauksen jälkeen kässittelemme huolellisesti parhaimmat kuvasarjat ja olemme järjestäneet yrityksestä uuden kuvapankin, joka on valmis käytettäväksi missä tahansa mediassa, joka auttaa vahvistamaan yrityksen imagoa markkinoilla ja nostamaan sen tuotteiden ja palveluiden myyntitasoa.

Toimitamme – mahdollisimman lyhyessä ajassa- paljon kasiteltyjä digitiedostokuvia (web-laatu tai digitiedostokuvat printti-laatu). Voit valita sekä väri- että mustavalkokuvia ja väripelkistettyjä kuvia. Rajaamme kuvat valmiiksi toivomaasi formaattiin.

Meillä on myös ratkaisuja mielikuvituksellisten kuviesi tuottamiseen.Tarvittaessa voimme pyrkiä luomaan tarinallinen ja visuaalisen estrategian, dokumenttigenreä vahvistavaan tuotantolinjaan eli lavastamaan haluamanne viestin  tarvittaessa mallien ja monipuolisten ammattilaistiimin avulla: stylistit, meikkitaiteilijat, kampaajat. Näin toteutamme upeita puhuttelevia kuvia yrityksestäsi.

Ammattivalokuvaaja Jose Tabares, jolla on pitkä kokemus dokumentaarisesta valokuvauksesta useissa tapahtumissa ja jolla on suuri intohimo kuvaamiseen, on tämän työn päävastuuhenkilö.

Ota rohkeasti ja varaa yrityskuva aikasi.  

Photostar studio

+358 45 8983650  

asiakas.photostar@gmail.com

http://www.photostar.fi